Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش در بازدید از مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی با تبریک پیشاپیش اعیاد بزرگ ماه ذی‌الحجه، اظهار کرد: با توجه به پیشرفت‌هایی که دنیا در زمینه فناوری اطلاعات داشته است و لزوم ورود دانش‌های نوین به دستگاه‌ها و سازمان‌ها و به‌روزرسانی علوم مختلف، ضرورت دارد و برای انجام همه کارها و برنامه‌ها باید از بستر الکترونیک استفاده کنیم تا اهداف تحولی محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب در مورد مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی، ادامه داد: بخش عمده‌ای از فعالیت‌های مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی را باید به استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در راستای بند سیزدهم تحول در نظام آموزش و پرورش اختصاص دهیم؛ این فرمایش مقام معظم رهبری بدین معناست که بخش کوچکی از کارهای این مرکز باید صرف برگزاری و نظارت بر آزمون‌های نهایی باشد و بخش عمده فعالیت‌های این مرکز باید صرف استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت شود.

 نوری اضافه کرد: در بخش تحول‌آفرینی، ضروری است این مرکز از مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی به مرکز استقرار نظام جامع رصد، نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت در نظام آموزش و پرورش تبدیل شود، لذا همگی باید در این مسیر تلاش کنند و این مهم، هدف اول مرکز سنجش شود.

 وی با اشاره به اینکه آزمون‌های هوشمند باید در دستور کار این مرکز قرار گیرد، افزود: امروز دنیا به سمت هوشمندسازی رفته است، بنابراین باید تلاش کنیم آزمون‌های هوشمند در برنامه درسی گنجانده شود. ضروری است نسبت به این موضوع و ارتباط آن با برنامه درسی عمیق‌تر شویم؛ اگر این اتفاق بیفتد سند تحول به نحو بهتری محقق خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: اطلاعات و داده‌های آماری مربوط به سنجش و کنکور دانش‌آموزان سال‌های گذشته باید جمع‌آوری و تجزیه ‌و تحلیل شود و با ارائه تحلیل‌های دقیق، جهت‌گیری نظام تعلیم و تربیت بر اساس اسناد بالادستی مشخص شود.

نوری تصریح کرد: وجود اطلاعات و آمارهای دقیق برای مدیران نظام در جهت‌گیری‌های کلیدی نظام تعلیم و تربیت بسیار دارای اهمیت است و یکی از بهترین راه‌ها برای تعیین جهت‌گیری‌ها و قانع‌سازی مدیران نظام در سیاست‌گذاری‌های کلی، تجزیه‌ و تحلیل داده‌ها، از قبیل نمرات امتحانات نهایی، کنکور و ... است.

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران یکی از بزرگ‌ترین پوشش‌‌های اتباع خارجی در دنیا را دارد، اظهار کرد: این موضوع باید به‌طور مناسبی در دنیا اطلاع‌رسانی شود و تلاش‌ها و زحمت‌های جمهوری اسلامی ایران در این زمینه به‌طور مناسبی دیده شود تا کشورهای دنیا بدانند چه خدماتی از سوی جمهوری اسلامی ایران به اتباع بیگانه ارائه می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه چرخش از محوریت محتوای درسی به برنامه درسی باید موردتوجه قرار گیرد، اظهار کرد: برای کیفیت‌بخشی از هیچ‌گونه تلاشی در راستای تأمین اعتبارات دریغ نخواهیم کرد.

در ابتدای این دیدار محسن زارعی، رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی گزارشی از فعالیت‌های این مرکز ارائه داد و در ادامه تعدادی از کارکنان مرکز مطالبی را ارائه و پیشنهاد‌هایی را مطرح کردند.

گفتنی است؛ در این نشست، تصحیح الکترونیکی اوراق امتحانی، آزمون هوشمند، رتبه‌بندی معلمان و ... ازجمله موضوعاتی بود که موردبحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش آزمون های هوشمند مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۸۶۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • داوطلبان برای ثبت سوابق تحصیلی بر اساس اعلام آموزش و پرورش اقدام کنند
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • دستگیری ۴ متخلف آزمون سراسری و برگزاری آزمون مجدد در زیرکوه